Portal Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve

je zbirka najboljših strokovnih informacij s področja obračunavanja plač in personalistike. Na enem mestu združuje strokovne članke, komentar zakonodaje, praktične primere, opozorila strokovnjakov, pravno podlago in odgovore na vprašanja. 

Vsebine so dnevno dodane in usklajene s slovensko in EU zakonodajo.

Podrobne informacije

Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve

 • 2.000 strokovnih vsebin
 • 600 odgovorov na vprašanja
 • 240 napotitev na pravno podlago
 • 230 komentarjev členov ZDR-1
 • 160 aktualnih pojasnil davčnega organa
 • 120 rešitev konkretnih primerov
Podrobne informacije
image01

Najboljše storitve za naročnike portala

 • 3-4x brezplačni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje naročnika
 • udeležba na 12 on-line seminarjih v živo
 • neomejeno zastavljanje vprašanj v 12 klepetalnicah
 • vzorci z možnostjo urejanja
Podrobne informacije
image01

O produktu


Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve, potem kliknite na katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

 • Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve

  Strokovni portal Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve obsega najpomembnejše strokovne informacije s področja obračunavanja plač in personalistike. Slovenski strokovnjaki dnevno pripravljajo vsebine v obliki novic, komentarjev, odgovorov na vprašanja in video seminarjev. Njihovo vodilo je usklajenost z zakonodajo in najboljša uporabnost v praksi.

 • Vsebina

  Informacije na strokovnem portalu Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve so razdeljene tako, da lahko kar najhitreje dostopate do želenih informacij:

  1. Delovno razmerje
  2. Komentar ZDR-1
  3. Obračun dohodka iz zaposlitve
  4. Posebne oblike opravljanja dela
  5. Povračilo stroškov
  6. Pravna ureditev
  7. Razvoj kadrov
  8. Socialno zavarovanje
  9. Vzorci

  Na portalu se nahajajo samo strokovne informacije, brez nepotrebnega balasta. Tako ste vedno gotovi, da brskate po bazi kvalitetnih, zaupanja vrednih in preverjenih informacij.

 • Funkcije

  Napredni filtri iskanja na strokovni platformi vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih informacij glede na naslednje kriterije:

  TEMA

  Strokovni prispevki so razdeljeni v naslednje glavne kategorije:

  Vsaka od teh kategorij se nanaša na določeno pravno obliko:

  Informacije lahko skrčite tudi glede na državo poslovanja:

  GARANCIJA

  Informacije, objavljene na portalu Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

 • Storitve
  • Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

  • On-line seminarji v živo z možnostjo interakcije s predavateljem

  Na portalu v razpisanem terminu poteka on-line seminar v živo. Predavatelj v eno uro trajajočem on-line seminarju obravnava razpisano tematiko in predstavi praktične primere. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mu lahko zastavite vprašanje, na katerega odgovori takoj ali ob koncu on-line seminarja v živo.

  On-line seminar v živo poteka v točno določenem terminu in se je nanj obvezno potrebno prijaviti. Število prostih mest je 38.

  Zbirka preteklih on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modula profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče strokovno gradivo v pdf, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.

  • On-line klepetalnice z možnostjo zastavljanja vprašanj

  V rubriki KLEPETALNICA v razpisanem terminu poteka on-line klepetalnica s strokovnjakom na določeno temo. V času trajanja klepetalnice lahko strokovnjaku zastavite neomejeno število vprašanj v povezavi z razpisano tematiko. Strokovnjak bo na vaša vprašanja odgovoril. Na tem mestu bodo dostopna do konca dneva, naslednji dan pa bodo objavljena na portalu www.kado.si v tipu dokumenta on-line klepetalnica. 

  Za zastavljanje vprašanj v on-line klepetalnici je potrebna prijava v portal z uporabniškim imenom in geslom. Število prostih mest ni omejeno.

Kateri modul izbrati?

Pregled modulov


* Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

Nas želite kontaktirati?


Input:

Zanima me:

Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

Naročnina
Brezplačno testiranje
Napišite svoje vprašanje
Vaši podatki