Boleznine – delovnopravna ureditev ter priprava obračunov

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 21. 06. 2019

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 2

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

V primeru bolezni delavca se pogosto pojavljajo težave s samo pripravo obračuna plače, določitvijo osnove za obračun nadomestila ter v primeru daljših odsotnosti tudi s pravili refundacije. Ne glede na to, da gre za pravico delavca, ki jo delovno pravna ter zdravstvena zakonodaja poznata že zelo dolgo, gre za področje, kjer se neprestano pojavljajo dileme, kaj se sme in česa ne – jasnih odgovorov pa ni. V okviru spletnega seminarja bomo poskusili predstaviti bistvena pravila, vezana na to področje, ter izpostaviti dileme, ki se pojavljajov praksi, ter načine možnega reševanja.


Predavatelji:

Irena Kamenščak, univ. dipl. prav.,se je po diplomi zaposlila kot davčna in pravna svetovalka v družbi BDO Svetovanje, d. o. o. Svetuje predvsem na področju dohodnine, v povezavi z gospodarskim, delovnim in socialnim pravom.V znanstvenih in strokovnih revijah objavlja predvsem dela z davčnega področja, je pa tudi soavtorica knjige Davki za managerje, ki je izšla v letu 2012 pri GV Založbi.
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih