Danes je 15.6.2024

Glavna stran - FAQ

Strokovni portal Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve

Kako začeti delo s portalom Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve?

Delo s strokovnim portalom je enostavno, varno in zanesljivo, predvsem pa prilagojeno vsakemu posamezniku. Na enem mestu so zbrane najkvalitetnejše strokovne informacije, brez nepotrebnega balasta.

Strokovne informacije, objavljene na portalu Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve, so preverjene. V založbi Verlag Dashöfer sledljivost informacij zagotavljamo tako, da brez izjeme navajamo vir in datum nastanka dokumenta. Tako ste vedno lahko prepričani, kdaj je strokovna informacija nastala in kdo jo je napisal.

Pomoč za delo s strokovnim portalom

Tehnične predpostavke

Portal Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve je optimiziran za računalnike MAC in PC. Za uporabo portala potrebujete spletni brskalnik, ki podpira Adobe Flash, sicer pa niso potrebni nobeni drugi vtičniki za brskalnik. Podprti so naslednji spletni brskalniki: Internet Explorer od različice 8.x dalje z izklopljenim kompatibilnim načinom, Mozilla Firefox od različice 10.x dalje, Google Chrome ter Apple Safari.

Kako lahko dostopam do člankov, označenih s?

Naročnik strokovnega portala Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve:
Če ste že naročnik strokovnega portala Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve in bi želeli dostopati do vseh informacij, ki vam jih vaš modul omogoča, se v portal prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Registrirani uporabnik:
Če ste že registrirani uporabnik (prejemate brezplačni e-časopis) in bi želeli koristiti plačljive strokovne informacije in storitve portala Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve, tukaj naročite dostop po meri. Priporočamo, da se pred naročilom prijavite s svojim uporabniškim imenom ter geslom in tako enake prijavne podatke obdržite tudi za plačljive vsebine. Po plačilu vam bodo informacije prosto dostopne.

Nov uporabnik:
Če želite dostopati do vseh vsebin, ki so na voljo na strokovnem portalu Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve, tukaj naročite dostop po meri.

Kje se nahajajo moji podatki za prijavo?

Podatke za prijavo lahko najdete TUKAJ.

Ali lahko zamenjam svoje uporabniško ime in geslo?

Svoje uporabniško ime in geslo lahko zamenjate TUKAJ. Prosimo vas, da upoštevate, da podatkovna baza posodobi vsakih 24 ur.

Kaj naj naredim, če sem pozabil svoje podatke?

Če ste pozabili svoje uporabniško ime ali geslo, kliknite TUKAJ. Podatke vam bomo poslali po elektronski pošti.

Kaj je garancija ?

Informacije na portalu Kadrovanje, dohodki, obračuni in dajatve so v skladu s trenutno veljavno slovensko in EU zakonodajo. V primeru zakonskih sprememb člani avtorskega kolektiva posodobijo strokovni članek. Logotip garancija zagotavlja usklajenost besedila s stanjem zakonodaje.

Se vam prikazuje opozorilo?

V primeru, da imate na računalniku verzijo brskalnika, ki je strokovni portal ne podpira, boste na to opozorjeni v glavi spletne strani. Strankam nudimo najvišjo kvaliteto brskanja in naprednega iskanja, zato je strokovni portal prilagojen aktualnim verzijam sodobnih internetnih brskalnikov, in sicer:

Internet Explorer 8 z izklopljenim kompatibilnim prikazom
Internet Explorer 9 z izklopljenim kompatibilnim prikazom
Mozilla Firefox od različice 10 dalje
Google Chrome
Apple Safari
Opera

Test kompatibilnosti vašega računalnika
Informacije o reševanju težav s kompatibilnostjo

Koledar poročanja
Junij 2024
PonTorSreČetPetSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930